Brokerii agentiei noastre sunt membri ai NATIONAL ASSOCIATION OF REALTORS®, cea mai prestigioasa organizatie internationala, cu sediul in SUA, la care A.P.A.I.R.(Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania) a aderat.

Servicii pentru vanzatori – Acreditare SRS®

Acreditarea SRS® „Seller Representative Specialist – SRS®“ este cel mai nou curs intrat in familia REALTORI®-LOR si trateaza complex problematica reprezentarii celor care doresc sa-si vanda proprietatile.
Aceasta titulatura redefineste “normalul” activitatilor necesare scopului, reinventand practic modul in care agentul imobiliar abordeaza serviciile de reprezentare a vanzatorilor.
Un broker acreditat SRS imbunatateste intregul proces de pregatire si vanzare a unei proprietati si pot sa furnizeze vanzatorilor suportul si serviciile adecvate.
Astfel, el abordeaza pe larg modul de comunicare cu diferitele tipuri de generatii de clientii (baby boomer-i, generatia X, Y, persoanele de varsta a treia), ii ajuta sa inteleaga si sa aplice Codul de Etica si Standarde Profesionale si ii invata sa aplice metode, tehnici si instrumente noi.

Servicii pentru Cumparatori – Acreditare ABR®

“Accredited Buyer Representative” (ABR®) este o acreditare pentru agentii imobiliari care se concentreaza pe deservirea celor care cumpara proprietati imobiliare si abordeaza tematici specifice nevoilor acestora, analizand etapa cu etapa intregul proces.
Brokerul imobiliar este specializat pe serviciile pentru deservirea clientilor care cauta sa cumpere  proprietati.
Titulatura obtinuta ca urmare a absolviii cursului ABR® este reperul de excelenta al serviciilor de reprezentare a cumparatorului.

Investitii

Oferim consultanta pentru investitii si plasamente financiare.
Facem studii de piata si evaluari. Avem o experienta de peste 10 ani pe investitii in real estate cu un randament de exceptie.

Comision

Comisionul de intermediere imobiliara practicat de agentia noastra este 2%+tva calculat din valoarea tranzactiei pentru vanzarea sau cumpararea de imobile si terenuri, respectiv 100%+tva din valoarea unei chirii lunare pentru inchirieri.
Comisionul pentru reprezentare imobiliara exclusiva, vanzator sau cumparator, este de 4%+tva

Dorobanti Luxury House
the UPTOWN real estate company0723LUXURY0725LUXURY